Ευχαριστήρια επιστολή του Ομίλου Φίλων Φέτας

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας στην οργάνωση και υλοποίηση της ημερίδας, που πραγματοποιήσαμε από κοινού στις 17 Μαρτίου 2018 στα Ιωάννινα, με θέμα τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Νότια Αφρική και τον Καναδά. Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και τον Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη για την ξεκάθαρη δημόσια τοποθέτησή του για τις συμφωνίες.

 

Με την παρούσα, πέραν των ευχαριστιών σας υποβάλλουμε θερμή παράκληση να παρακινήσετε τα μέλη σας και τους πολίτες που συνεργάζεστε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.fetasos.gr, να ενημερωθούν για τις συμφωνίες, να εγγραφούν μέλη του Ομίλου Φίλων Φέτας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατόν για τη ναυαρχίδα των τυριών μας τη Φέτα. Το θέμα είναι εθνικό και κανένας δεν δικαιούται να απέχει από την προσπάθεια αυτή.

 

Ο Όμιλος Φίλων Φέτας, μια οργάνωση μη κερδοσκοπική, μη πολιτική, μη συνδικαλιστική φιλοδοξεί ότι μπορεί να αγκαλιάσει όλους όσοι αντιτίθενται στην κύρωση των συμφωνιών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και να αποτελέσει όχημα μεταφοράς της δυσφορίας τους προς τους βουλευτές μας ώστε  ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΣΟΥΝ τις συμφωνίες. Αν αυτές δεν κυρωθούν είναι βέβαιο ότι, αφού αναμορφωθούν κατά τρόπο αντικειμενικό και δίκαιο, και με τη συνεργασία των κτηνοτρόφων και των τυροκόμων μας, θα επανέλθουν και χωρίς πρόβλημα θα κυρωθούν.

 

 

Για τον Όμιλο Φίλων Φέτας

 

Ανυφαντάκης Εμμανουήλ
Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Φέτας
Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
τ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23664 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.