ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: Εκδήλωση Συμβολαιακής Γεωργίας

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Άρτας «ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Συμβολαιακή Γεωργία & Κτηνοτροφία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 , στις 7.30 μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών και παραγωγών της Άρτας για τη χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς.
Το Πρόγραμμα αφορά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, που καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας τη συνεργασία παραγωγών και επιχειρηματιών.
Μέσω της Συμβολαιακής Γεωργίας- Κτηνοτροφίας, ο παραγωγός θα έχει διαθέσιμη όλη την απαιτούμενη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής και οι επιχειρήσεις την απαιτούμενη πρώτη ύλη, ούτως ώστε να προγραμματίσουν τις πληρωμές τους και γενικότερα τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, αλλά και να είναι συνεπείς σε συμφωνίες και ρήτρες για την παράδοση των προϊόντων στις οποίες έχουν προχωρήσει.
Ειδικότερα για την περιοχή μας με τα πολυποίκιλα προβλήματα ρευστότητας, εμπορίας και διάθεσης, η συμβολαιακή γεωργία αποτελεί για τον παραγωγό εξαιρετική μέθοδο οικονομικού

προγραμματισμού και διασφάλισης των χρημάτων αλλά και ισχυρό κίνητρο αξιοποίησης του συνόλου της αγροτικής γης, που διαθέτει.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και ο βοηθός Γενικού Δ/ντή Τραπέζας Πειραιώς Αντώνης Γούσης. Την παρουσίαση του Προγράμματος θα κάνει ο Senior Manager Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς Ιωάννης Ζαχαρής.
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.