Επιμελητήριο Πρέβεζας: Συζήτηση για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για τον σχεδιασμό που αφορά την δημιουργία ενός «Open Mall» στο Ιστορικό κέντρο της πόλης

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρη Ιωάννη συνάντηση με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Εμποροκαταστηματαρχών του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κα Παππά Θεοδώρα, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων αυτού κ. Δερδελέ Βασίλειο και του Προέδρου του Συλλόγου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Κόκκαλη Σπυρίδων.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τον κλάδο τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Επίσης έγινε συζήτηση για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για τον σχεδιασμό που αφορά την δημιουργία ενός «Open Mall» στο Ιστορικό κέντρο της πόλης που στόχο θα έχει την αναβάθμιση αυτού καθώς και την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και συμφωνήθηκε μια σχέση συνεργασίας με το Επιμελητήριο, με την αποδοχή για στήριξη σε θέματα και δράσεις για τα οποία θα γίνει προσπάθεια υλοποίησής τους στη συνέχεια.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Κοτσίνης Χρήστος Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και ο κ. Γεωργάκος Νικόλαος Γενικός Γραμματέας αυτού.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.