Επιβεβαίωση του Prevezatoday.gr για το πρόβλημα στην υποψηφιότητα του κ. Φωκά

Σας είχαμε αναφέρει με σχετικό μας άρθρο στις 21 Ιουνίου 2017 ότι η υποψηφιότητα του κ. Φωκά βρίσκεται στον «αέρα» (όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ), σήμερα  επιβεβαιωθήκαμε αφού το ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τον αποκλεισμό όλων των υποψηφίων του συνδυασμού του Σπ. Φωκά εκτός του ιδίου.

Σύμφωνα με το ΔΣ, το καταστατικό και η γνωμοδότηση  της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ διευκρινίζουν και αποσαφηνίζουν ότι αποκλείονται όσοι δεν έχουν την υπόδειξη / πρόταση από σωματείο. (αρ. πρωτοκόλλου απόφασης: 18219/2017).

Πλέον οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για την Δευτέρα 10 Ιουλίου βρίσκονται στον αέρα αφού ο συνδυασμός του κ. Φωκά, μετά την ένσταση του Δ.Σ της ΕΠΣ, έχει μόνο ένα μέλος, τον ίδιο τον επικεφαλής, και έχει κινηθεί με ασφαλιστικά μέτρα καθώς θεωρεί την όλη διαδικασία παράνομη.

Σήμερα για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε τόσο για ρεπορτάζ μας όσο και για την δουλειά που κάνουμε εδώ και τόσο καιρό με αντικειμενικότητα αλλά και -πάνω απ όλα- σεβασμό προς τους άγνωστες μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε αυτούς που  πήγαν να προτρέξουν και να μας «κακολογήσουν» ότι το μονο κέρδος από τα ρεπορτάζ μας είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι αναγνώστες μας για να πληροφορούνται τα γεγονότα τόσο στην Πρέβεζα όσο και στις γύρω περιοχές. Έχουμε καταφέρει να μας επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες για την ενημέρωσή τους καθώς ακολουθούμε πιστά τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, έχουμε ως στόχο την αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων ενώ προσπαθούμε να διασταυρώνουμε κάθε πληροφορία μας μέσα από διαφορετικές πηγές. Προβάλλουμε έτσι όσα συμβαίνουν χωρίς να θίγουμε ή να προσβάλλουμε πρόσωπα.

Σήμερα στο πρωινό μαγκαζίνο με τον Μιχάλη Μίχο και τον Χάρη Τσάντη στον Prisma 91,6 ακούσαμε τον κ. Κάρτσακλα να τοποθετείται για τις εκλογές και το θέμα που έχει προκληθεί στην αποκλειστική συνέντευξη στον  Παναγιώτη Κουνιάκη ενώ στην εκπομπή συνέντευξη παραχώρησε και ο κ. Φωκάς. Ακούστε ΕΔΩ τα συγκεκριμένα ηχητικά.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.