Ενημέρωση από τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Μίλτο Παππά για τα θεματα του νοσοκομείου (video)

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας προκειμένου να παρουσιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ Παππάς, «η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας είχε το Νοέμβριο κάποια προβλήματα στις εφημερίες τα οποία καλύφθηκαν πλήρως με την προσπάθεια των εργαζόμενων, και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν γιατί ένας γιατρός που είχαμε προσλάβει, ο κ. Τσέλιος, επέλεξε να υπηρετήσει στα Χανιά. Αυτομάτως βρεθήκαμε από 4 γιατρούς που είχαμε στην Παθολογική σε 3. Αναμένοντας τον αντικαταστάτη του Τσέλιου, ο οποίος είναι η κα Στεργίου και θα έρθει μέσα στον Δεκέμβριο, άρα αυτομάτως θα γίνουν πάλι 4 οι παθολόγοι».

Παράλληλα όπως ανέφερε ολοκληρώθηκε η διαδικασία του 4ου παιδιάτρου, «έχουν μπει υποψηφιότητες και 6 Δεκεμβρίου έχουμε κρίση για να επιλέξουμε τον 4ο παιδίατρο που θα έχουμε με τη συμμετοχή του γιατρού από το ΚΥ Καναλακίου που κάνει εφημερίες».

«Μας ήρθε και 4ος αναισθησιολόγος και έτσι και οι αναισθησιολόγοι γίνονται 4» ανέφερε ενώ όπως είπε  «δεχθήκαμε τον νέο παθολογοανατόμο, θα έχουμε 2 παθολογοανατόμους μαζί με την κα Κορδέλα, την νέα νευρολόγο και αναμένουμε ακόμη κάποιους άλλους και αισίως έχουμε φτάσει τον αριθμό 44».

Όπως τόνισε ο κ Παππάς  οι ειδικευμένοι γιατροί είναι 44 συν τους ειδικευόμενους και τους αγροτικούς φτάνουμε στο  αριθμό 60 -τον οποίο είχε αναφέρει και ο κ Τσακαλώτος.

Ο διοικητής αναφέρθηκε και στο κτιριακό καθώς το ΓΝ Πρέβεζας στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1972 και παρουσίασε μία σειρά από στόχους που αφορούν την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, αναβάθμιση των χειρουργείων αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση του μέσω του προγράμματος «Helena» της Περιφέρειας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.