Εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Πρέβεζας – H εντεταλμένη σύμβουλος Ελ. Αγγέλη και η κοινωνιολόγος Σ. Κωνσταντινίδη στον Prisma 91,6

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Πρέβεζας σας  προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Μιλάμε για τις έμφυλες διακρίσεις – Αφηγήσεις Γυναικών», το Σάββατο 25 Νοεμβρίου & ώρα 19:00μμ, στην οικία Αθανασιάδη.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τις ομιλίες τους η κα Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας & Συγγραφέας και η κα Παναγιώτα Μητροκώστα, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας.

Η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού – Φίλοι Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας θα πλαισιώσει την εκδήλωση με το βιωματικό εργαστήρι: «Το κομμάτι που… (δεν) λείπει». Με τη χαρά του θεατρικού Παιχνιδιού και με ερέθισμα: Το κομμάτι που δεν μας λείπει θα πλάσουμε το δικό μας έργο, θεατρικό, ζωγραφικό, μουσικό. Θα ανακαλύψουμε ότι ο καθένας μας είναι πανέμορφα μοναδικός. Θα ξεπηδήσουν από μέσα μας καινούργιες γλώσσες, του κορμιού, του νου, των ματιών , των χεριών, του χαμόγελου. Κι ο ένας θα πάει πιο κοντά στον άλλον. Ώσπου όλοι να γίνουμε ένα. Μια ζωγραφιά, ένας χορός, μια μουσική. Μια ιστορία, δύο ιστορίες…. Έτσι όπως είναι η ζωή μας όπως θα θέλαμε να είναι!

Για την συμμετοχή στο βιωματικό εργαστήρι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα εξής: 2682024444 / 2682089667 ή στο Emailwomenaid@1485.syzefxis.gov.gr

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης που έχει ως εξής:

Ημερομηνία Ώρες  
17:00- 19:00 Βιωματικό εργαστήρι από την Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού του Κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας, «Το κομμάτι… που (δεν) λείπει». (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
25/11/2017, 

Οικία

Αθανασιάδη

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

19:00- 20:30 ·         Χαιρετισμοί·         Ομιλίες / Αφηγήσεις :

·         Πουλιάνου Σταυρούλα, Ψυχολόγος Σ.Κ. Πρέβεζας

·         Μητροκώστα Παναγιώτα, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου &  Αναπληρωτής Πρόεδρος Περιφερειακή Επιτροπής Ισότητας

·         Βιβή Κοψιδά, Διδάκτωρ Φιλολογίας & Συγγραφέας

20:30- 21:00 Διάλογος – Συζήτηση

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών στέκεται δίπλα στις γυναίκες , παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική, επαγγελματική συμβουλευτική και μια πληθώρα ακόμη υπηρεσιών που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν την κακοποιημένη γυναίκα αλλά και τα μέλη της οικογένειας της.

Στεγάζεται στην δ/νση Ιωνίας 6, Πρέβεζα. Τηλ 2682024444

Καλεσμένες στο studio του Prisma 91,6 ήταν η  εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κα Ελευθερία Αγγέλη η οποία αναφέρθηκε στην Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η κοινωνιολόγος του Κέντρου κα Σοφία Κωνσταντινίδη η οποία μίλησε για τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Συμβουλευτικής. 

Ακούστε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.