Εκδήλωση από την ΕΕΔΥΕ στην Πρέβεζα

Στο πλαίσιο της μεγάλης πορείας ειρήνης ενάντια στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ακτίου που διοργανώνουν Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας – Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Λευκάδας – Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας -Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας – φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής, η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας της ΕΕΔΥΕ διοργανώνει συζήτηση-ενημέρωση για τους οξυμένους ανταγωνισμούς στην περιοχή και τον κίνδυνο από την εμπλοκή της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου στις  8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (Όαση) με κεντρικό θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι. Οι κίνδυνοι για το Λαό μας από την εμπλοκή της Ελλάδας».

Το θέμα θα αναλύσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για το θέμα.

«Όσο οι ιμπεριαλιστές θα ληστεύουν και θα ματώνουν τους λαούς στις χώρες του κόσμου , τόσο θα θεριεύουν τα κύματα των ξεριζωμένων με νέα θύματα, θυσία στο βωμό των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων και επιδιώξεων όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με τις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ –ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ στην πρώτη γραμμή του λυσσαλέου ανταγωνισμού, για νέες αγορές, φυσικούς πόρους, δρόμους μεταφοράς και κατοχύρωσή τους σε θέσεις γεωστρατηγικής σημασίας».

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23696 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.