Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ Πρέβεζας – Στάβλος το προαύλιο (Φώτο)

Εικόνες ντροπής αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στο προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου με  ακαθαρσίες από ζώα να είναι παντού μέχρι και πάνω στα σκαλοπάτια από την είσοδο στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Το ΔΑΚ Πρέβεζας θεωρείται ένα πραγματικό στολίδι, από τα καλύτερα στην Βορειοδυτική Ελλάδα,  με την προσέλευση του κόσμου τόσο για τον Σ.Κ. Νικόπολη όπου αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία όσο και το βόλεϊ ανδρών και γυναικών να είναι μεγάλη. Είναι ντροπή να έχει αυτή την εικόνα και σωματεία που έρχονται να βλέπουν ένα χώρο παρατημένο. Είναι κρίμα, ο Δήμος Πρέβεζας να μην κάνει κάτι για την καθαριότητα αλλά και ο συγκεκριμένος  κτηνοτρόφος να μην περιορίζει τα ζώα γιατί πέρα από τον χώρο του ΔΑΚ Πρέβεζας είναι πολλές φορές στην μέση του δρόμου χωρίς έλεγχο με κίνδυνο να προκαλέσουν ατυχήματα.

Όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό πέρα από τις ακαθαρσίες των ζωών υπάρχουν και χορτάρια κατά την είσοδο στο ΔΑΚ Πρέβεζας όπου έχουν ξεπεράσει τα δυο μέτρα, μια κατάσταση όπου είναι ντροπιαστική για την πόλη μας αλλά και για τον αθλητισμό. Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε στο 2017 και να μην είναι συντηρημένες αλλά και καθαρές οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη της Πρέβεζας.

Ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό και αυτό πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν οι αρμόδιοι φορείς…Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.