Εγκαταστάθηκαν 6 συστήματα πληρωμών POS στο Δήμο Αρταίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών

Ο Δήμος Αρταίων κάνει γνωστό πως βάσει της κείμενης Νομοθεσίας (Ν. 4483/2017 -ΦΕΚ 107/ Α΄/31-7-2017),  διαθέτει πλέον τερματικές συσκευές POS για τις ανάγκες πραγματοποίησης συναλλαγών  πολιτών μέσω καρτών.  Μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προμήθειας  6 συσκευών POS για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους με αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο συσκευές στο Δημαρχιακό κατάστημα και από μία στις Δημοτικές Ενότητες Αμβρακικού, Βλαχερνών, Ξηροβουνίου και Φιλοθέης. Αποδεκτές γίνονται όλες οι κάρτες με την ένδειξη MasterCard, Visa, Maestro και Uni Pay.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την  υπ’ αριθμ. 1062/2016 ΠΟΛ του Υπουργείου Οικονομικών (ΦΕΚ 1744/Β΄/15-6-2016), όλες οι οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη  χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το προς καταβολή – ανά ημέρα – ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100€. Εναλλακτικά,  η καταβολή οποιουδήποτε ποσού προς το Δήμο μας μπορεί να γίνει με μεταφορά ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23801 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.