Δυνατές αναμετρήσεις στο μεικτό τουρνουά beach volley στην Πρέβεζα (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 8/7 το 4ο μεικτό τουρνουά beach volley στα γήπεδα της Κυανής Ακτής που φιλοξενείται από το Ερμής Beach Volley Club Πρέβεζας.
Δυνατές αναμετρήσεις δίπλα στην θάλασσα, βουτιές στην άμμο, τραγούδια, χοροί και ψησίματα όπως κάθε χρόνο για ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ αφού υπάρχουν 60 συμμετοχές και οι αγώνες θα διαρκέσουν έως αργά.

Δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος του Ερμή Beach Volley Club Πρέβεζας κ. Σακκάς, ο οποίος είπε:<< Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε αυτό το σύλλογο. Πήραμε μια απόφαση να γίνουμε πολλοί, σιγά-σιγά ανεβαίνουμε. Ευχαριστούμε το Φιλαθλητικό Όμιλο Πρέβεζας για τη συνεργασία. Νομίζω ότι το Beach Volley ταιριάζει στην πόλη, έχει βγάλει πρωταθλητές σε όλα τα επίπεδα από μικρούς και μεγάλους. Χρειαζόμαστε κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και περισσότεροι και πρέπει να παραδειγματιζόμαστε γιατί κοντά μας βρίσκεται ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής του Beach Volley, ο Βασίλης ο Ζήσης, πέντε φορές πανελλήνιος πρωταθλητής με πέντε διαφορετικούς συμπαίκτες. Αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να έχετε όλοι εδώ, μικροί και μεγάλοι.>>

Φωτορεπορτάζ: Β. ΚούρκουλαςΒασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.