Διάκριση 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στον 2ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό E-twinning

Μετά το 1ο Πανελλήνιο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό στην κατηγορία Γυμνασίων -ηλικιακή ομάδα 12-15, το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας απέσπασε το 2ο Πανευρωπαϊκό βραβείο με το έργο του «OUT OF THE BOX» μεταξύ 700 συνολικά επιλεγμένων ποιοτικών έργων που υποβλήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή .

Ο κύριος στόχος του έργου ήταν να μυηθούν οι μαθητές στον κόσμο της ψηφιακής αφήγησης μέσω συνεργατικής μάθησης βελτιώνοντας τις δεξιότητες στη χρήση της ξένης γλώσσας και των καλλιτεχνικών ως μαθησιακά αντικείμενα στο αναλυτικό πρόγραμμα της διδασκαλίας στο Γυμνάσιο.

Συμμετείχαν συνολικά 81 μαθητές και 8 εκπαιδευτικοί από 5 σχολεία: το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας-Ελλάδα, Εscola b/s Domingos Capela, Aemga, Espinho-Portugal , Osnovna škola Lovas , Lovas -Croatia, Viii Cds Di Piacenza, Piacenza (pc)-Italy, Colegio Puenteiii, El Astillero-Spain.

Τα βραβεία των νικητών θα απονεμηθούν σε τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία τον Οκτώβριο του 2018.

Στη σελίδα https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/european-prizes-winners-2018.htm θα βρείτε όλη τη λίστα των νικητών των 3 ηλικιακών κατηγοριών και των 8 ειδικών κατηγοριών, που επιλέχθηκαν από 700 έργα που υποβλήθηκαν.

Συγχαίρουμε τους/τις μαθητές/-τριες και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας για τη διάκρισή τους και προτρέπουμε τα σχολεία για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα,

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πρέβεζας

 

Δρ. Κων/νος Καμπουράκης

Φυσικός

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23852 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.