Δηλώσεις Άγγελου Μπέκα και Λέιντι Ντιό

Δηλώσεις απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον Ερμή Καναλίου.

Άγγελος Μπέκας: «Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα»

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερμή Καναλίου ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας: «Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ομάδα έδειξε σοβαρή και έτοιμη να παίξει αυτό το ματς. Δεν κρύβουμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε αντιμετωπίσει δυσκολίες και στον αγώνα Κυπέλλου. Περιμέναμε το ίδιο μοτίβο και στη σημερινή αναμέτρηση. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και τη συγκέντρωσή μας, για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια και στην ψυχολογική πίεση της πρωτιάς. Πρέπει να το διαχειριστούμε και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Πρέπει να συνηθίσουμε στα ‘’δύσκολα’’ και λασπωμένα γήπεδα. Πρέπει να βγαίνουμε έξω, να παίξουμε, να είμαστε σοβαροί και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Πρέβεζας που ήρθε εδώ και μας στήριξε και νομίζω πως και στο ματς με την Πάργα αξίζει αυτή η ομάδα να τον έχει κοντά της».

Λέιντι Ντιό: «Αφιερώνω το γκολ στον κόσμο της Πρέβεζας»

Την παρακάτω δήλωση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ερμή Καναλίου, έκανε ο αμυντικός του ΠΑΣ Πρέβεζα Λέιντι Ντιό: «Όλα τα εκτός έδρας ματς, όπως αυτό στο Κανάλι, έχουν δυσκολίες για την ομάδα μας. Σιγά-σιγά κάνουμε το παιχνίδι μας και αφού βάλαμε το πρώτο γκολ και πήραμε πάλι προβάδισμα πριν το ημίχρονο, δύσκολα θα χάναμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το τρίτο γκολ είχε… τελειώσει το ματς.

Φέτος είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Έλειπαν κάποιοι παίκτες σήμερα και όταν γυρίσουν αυτοί θα είμαστε πολύ καλοί.

Ήθελα πολύ το σημερινό γκολ. Το ήθελε ο Θεός σήμερα και είμαι χαρούμενος. Το αφιερώνω και στον κόσμο. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ αγαπάω τον κόσμο της Πρέβεζας και κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.