Δεν εκλέχτηκε πρόεδρος για το ΤΕΕ Πρέβεζας – Τι έγινε στη ψηφοφορία…

Μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνέλευση του νεοεκλεγέντος ΔΣ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Ν. Πρέβεζας (μετά και την αποχώρηση του κ Παππά που συμμετείχε για περισσότερα από 25 χρόνια στο όργανο) για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα.

Η ψηφοφορία έγινε με την συμφωνία όλων φανερή. Υπήρξε ωστόσο αδιέξοδο καθώς οι ψήφοι στους 3 υποψηφίους κ.κ. Κατσαμώρη, Παπάζογλου και Τσούτση μοιράστηκαν 2 – 2 και 1 αντίστοιχα ενώ στην δεύτερη ψηφοφορία έλαβαν 2 – 2 και λευκό (του κ Τσούτση).

Περίεργες συμμαχίες πάντως δημιουργηθηκαν καθώς ο κ Κατσάμώρης είχε εκλεγεί στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο ΔΚΜ με τη στήριξη της ΝΔ (Δαρδαμάνης, Κωτσιαρίνης, Βέργος και Κατσαμώρης), ωστόσο ψηφίστηκε από τον κ Ανωγιάτη ο οποίος έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο έταιρος εκλεγμένος του συνδυασμου της ΝΔ κ Βέργος ψήφισε τον κ Παπάζογλου.

Οι εκλογές θα επαναληφθούν την Δευτέρα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.