Δενδροφύτευση στο Παραποτάμιο Πάρκο και ηλεκτροκίνητη δίκυκλη μοτοσικλέτα με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος από το Δήμο Αρταίων

Δενδροφύτευση στο Παραποτάμιο Πάρκο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από το Δήμο Αρταίων, στα πλαίσια του εορτασμού της χθεσινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Από το πρωί, υπάλληλοι του τμήματος Πρασίνου του Δήμου, μαζί με εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν στην δράση που διοργανώθηκε φύτεψαν δέντρα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς.

Παράλληλα με τη φύτευση των δένδρων έγινε και καθαρισμός του χώρου, ενώ η συγκεκριμένη παρέμβαση ήταν η αρχή για στοχευμένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Παραποτάμιου, με στόχο την ανάδειξή του.

«Επιτελούμε ένα ουσιαστικό έργο στη περιοχή μας, με καθημερινές παρεμβάσεις, όπως φύτευση δένδρων, κλάδευση, κοπή χόρτων κ.α. Το επόμενο διάστημα θα φυτεύσουμε περίπου 200 δέντρα στην περιοχή του Παραποτάμιου Πάρκου και θα καθαρίσουμε και το Νησάκι που βρίσκεται μέσα στη Λίμνη, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα πραγματοποιήσουμε ακόμη μια δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή των Ταξιαρχών. Θέλουμε τους συμπολίτες μας συνεργάτες, ώστε να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται» ανέφερε με δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων Μιχάλης Βλάχος. Στην εκδήλωση παρέστη και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Άννα Κουτρούμπα, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη ΔΟΑΚ Άρτας και τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας.

Να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Αρταίων συμμετείχε σε δράσεις δενδροφύτευσης και καθαρισμού που διοργανώθηκαν από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας (στην πλατεία Σκουφά).

Τέλος, με στόχο την προώθηση της οικολογικής μετακίνησης και του σεβασμού στο περιβάλλον ο Δήμος Αρταίων προμηθεύτηκε μια νέα ηλεκτροκίνητη δίκυκλη μοτοσικλέτα για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.