Δήλωση του υποψήφιου προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Ζώη Μαργέλη

Αγαπητοί φίλοι,
Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,

Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μάιου εκπορεύτηκε αφενός από προτροπή πολλών φίλων και συναγωνιστών, και αφετέρου από την προσωπική μου ανάγκη για μία ουσιαστική αλλαγή αντίληψης και λειτουργίας της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην Πρέβεζα.

Σέβομαι τους πάντες και ιδιαιτέρα την πορεία και τους αγώνες κάθε στελέχους , αλλά διατηρώ την πεποίθηση ότι όπως στη Νέα Δημοκρατία μεταλλάσσεται και εκσυγχρονίζεται μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, έτσι και στις Κομματικές οργανώσεις πολλά πράγματα πρέπει να εκσυγχρονιστούν και να αλλάξουν.

Δεν περιμένω αυτό να γίνει μονό από πάνω προς τα κάτω, δεν περιμένω τα πάντα, ακόμα και τις ανακοινώσεις, ως μασημένη τροφή, αλλά πιστεύω ότι πρέπει και η βάση να συμμετέχει και να διαμορφώνει στάσεις και καταστάσεις και να υπάρχει μια συνεχής ανατροφοδότηση.

Η Νέα Δημοκρατία μέσω της ΝΟΔΕ Πρέβεζας καλείται τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να αγκαλιάσει όχι μόνο το σύνολο των στελεχών και μελών της αλλά και κάθε πολίτη της Πρέβεζας, κοιτάζοντας μόνο το «Αύριο» που πρέπει να είναι πολύ καλύτερο για όλους.

Κάθε μέλος η φίλος μας που είναι περήφανος για το κόμμα που ψηφίζει, που είναι περήφανος για τον εαυτό του και την οικογένεια του, θέλω να είναι περήφανος και για την ΝΟΔΕ που τον εκπροσωπεί.

Γι’ αυτό και το μεγάλο στοίχημα όλων μας, είναι η μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική κάλπη, η οποία θα είναι προοίμιο για την μεγάλη συμμετοχή στις επόμενες Εθνικές εκλογές που από ότι φαίνεται θα γίνουν σύντομα.

Οι Νεοδημοκράτες της Πρέβεζας έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν οι ίδιοι την μορφή και τον χαρακτήρα της παράταξης μας, της παράταξης που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

Ζώης Μαργέλης

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.