Γ. Γιαμάς: Ο Χ. Κοτσίνης έχει υποψήφιο που κατηγορήθηκε ότι έκαψε την Ελληνική σημαία – Ανύπαρκτη παρουσία, καμία πρόταση από τον Γ.Μπούρη

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Γιαμάς σε συνέντευξή του εφόλης της ύλης στον Μιχάλη Μίχο στον Prisma 91,6 ανεβάζοντας τους τόνους επιτέθηκε στους συνυποψήφιους του και σε όσα έχουν αναφερθεί σε δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας για τους αντιπάλους του ανέφερε ότι είναι «δύο επικεφαλής που ο ένας έχει καταθέσει κάποιες αίολες προτάσεις, πολλές από αυτές η διοίκηση η δικιά μας της τόλμησε, για παράδειγμα συνεδριάσεις εκτός της έδρας του Δήμου (πρόταση Κοτσίνη). Από την άλλη πλευρά, ανύπαρκτη παρουσία, καμία πρόταση του Γιάννη Μπούρη, ούτε καν πρόγραμμα, απλώς ένα φυλλάδιο με τους υποψηφίους. Αντίθετα εμείς με ένα φυλλάδιο με το έργο μας, αναφέραμε τα σημαντικά και άλλο ένα φυλλάδιο στο οποίο τιμούμε τους υποψηφίους μας»  ανέφερε ο κ Γιαμάς και τόνισε ότι στο ψηφοδέλτιό του συμμετέχουν 9 εν ενεργεία και 2 παλαιοί σύμβουλοι.

Σε σχέση και με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφέρεται στην παρουσία υποψηφίου που είναι στέλεχος της ΧΑ ανέφερε «Βλέπουμε έναν βίαιο γάμο, ένα κακό προξενιό, με δημοσιεύματα που χτυπούν τους υποψηφίους μου  όπου τολμήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να αποδείξουμε ότι πραγματικά το ψηφοδέλτιό μας είναι ανεξάρτητο και έχει απ όλους τους χώρους, που κάποιοι όψιμοι ψευτοαριστεροί αξιολογούν και κρίνουν το δικό μας ψηφοδέλτιο χωρίς να κοιτούν το άλλο ψηφοδέλτιο τι έχει αλλά και το δικό τους ψηφοδέλτιο».

Συνεχίζοντας έκανε την εξής αναφορά:  «Καταγγέλλω σήμερα δημόσια, μπορεί να έχω οποιοδήποτε πολιτικό χώρο,  δεν έχω κανέναν υποψήφιο που πριν κάποια χρόνια κατηγορήθηκε για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας. Αν αυτό είναι επίσημη αρχή του ψηφοδελτίου του κ Κοτσίνη και του κόμματος του κ Κοτσίνη που σύσσωμο στηρίζει το ψηφοδέλτιο Κοτσίνη, αυτό ας το ακούσουν σήμερα οι συνάδελφοι επιχειρηματίες. Το όνομα ας το αποκαλύψει ο κ Κοτσίνης και ας προσπαθήσει να τα μαζέψει σήμερα. Είπαμε έναν πολιτικό πολιτισμό, σεβόμαστε όλους τους χώρους, τα κόμματα είναι  στην καρδιά μας και την ψυχή μας, στα μαγαζιά μας δεν υπάρχουν κόμματα. Δε θα μας υποδείξουν κάποιοι που σήμερα ήρθαν στα χέρια μας πληροφορίες και ρωτάω ποιος χτίζει αυθαίρετο στο κέντρο της πόλης από τους υποψήφιους των άλλων συνδυασμών. Ποιος χτίζει αυθαίρετο στη καρδιά της πόλης».

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Χρήστου Κοτσίνη που του ασκεί κριτική ανέφερε «Δεν έχω νιώσει ακόμη αυτοκράτορας, αλλά είμαι πανταχού παρών και όπου χρειάζεται τα πληρώνω με προσωπικό μου κόστος. Κάποιοι δε θα τολμούσαν να τα βάλουν με το σύστημα κατά της δημιουργίας μαρίνας. Εγώ τα έβαλα και τα πλήρωσα και με προσωπικό και οικονομικό κόστος. Κάποιοι δε θα μπορούσαν το «εδώ, ενωμένο, δυνατό» εγώ δεν το χρησιμοποίησα, ούτε το αξιοποίησα. Χρωστάω στο ΠΑΣΟΚ για εξυπηρετήσεις που έχω κάνει για άλλους, όχι για εμένα. Αλλά εδώ δεν είναι το βασίλειο της Δανιμαρκίας,  εδώ είναι η Πρέβεζα και  το επιμελητήριο. Κάποιοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους.  Καραμέλες δεν τρώω, προτιμώ τα κανονικά γλυκά. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν και κυρίως σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν αύριο δεν είναι στο Επιμελητήριο μήπως κάνουν χρήση του δικαιώματος τους και αποφύγουν και τις συνδρομές»

Για το συνδυασμό του κ Μπούρη ανέφερε «Δεν έχουμε δει κάποιες επίσημες δηλώσεις ή κάποιο πρόγραμμα από τον κ Μπούρη. Δεν συμμετέχει και στα ΜΜΕ. Έχουμε κάποια μηνύματα ότι το ψηφοδέλτιό του έχει 30 πτυχιούχους και 8 μη πτυχιούχους. Άρα είναι άχρηστοι οι 8;».

Ο κ Γιαμάς παρουσίασε στη συνέχεια τις θέσεις του ψηφοδελτίου όπως αυτές αναφέρονται και στο φυλλάδιο θέσεων και δράσεων του συνδυασμού αλλά και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Trackback / Pingback

  1. Ο Κυριάκος Κοτσίνης απαντάει στον Γ. Γιαμά για “το κάψιμο της σημαίας” – ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.