Βασίλης Οικονόμου από την Πρέβεζα: “Το κτιριακό του νοσοκομείου είναι κακό. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός που δε θα κυκλοφορεί ως νέος Μαυρογιαλούρος τάζοντας και πετώντας παντού μια υπόσχεση”

Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου επισκέφθηκε χθες τις δομές Υγείας της Πρέβεζας . Ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, το ΠΕΔΥ, το ΚΕΦΙΑΠ, το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Πρέβεζας και τον ξενώνα Ψυχαργώς, ενώ είχε συναντήσεις και με τον οδοντιατρικό και το φαρμακευτικό σύλλογο Πρέβεζας. Στη συνέχεια χθες το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ ακολούθησε συνδιάσκεψη υγείας στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα στις 20.30.

Στη συνέντευξη τύπου μιλώντας για την περιοχή μας ο κ Οικονόμου ανέφερε «Για το νοσοκομείο, είναι στο μέσο όρο της ελληνικής κακοδαιμονίας. Το κτιριακό του είναι κακό, πραγματικά η εικόνα στα χειρουργεία και στις κλινικές δεν ήταν καλή. Δεν μπορούν να υπάρχουν δωμάτια χωρίς τουαλέτες, με κοινές τουαλέτες, αυτές είναι εικόνες τριτοκοσμικές. Στο προσωπικό δεν είδα υποστελέχωση (…). Η συνολική εικόνα του νοσοκομείου δεν ήταν καλή λόγω της παλιάς κτιριακής υποδομής. Η εικόνα της πρωτοβάθμιας υγείας δεν αναλογεί στην Πρέβεζα».

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη δέσμευση της τελευταίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του τότε υπουργού Μ. Βορίδη στη βουλή καθώς και του πρώην βουλευτή Δ. Τσουμάνη για νέο νοσοκομείο, ο κ Οικονόμου είτε εσκεμμένα, είτε λόγω κακής ενημέρωσης, εκφράστηκε σαν να μην έγιναν ποτέ οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ανέφερε: «Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός που δε θα κυκλοφορεί ως νέος Μαυρογιαλούρος τάζοντας και πετάγωντας παντού μια υπόσχεση. Νομίζω έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ακούτε έναν πολιτικό ο οποίος λέει πιο μετρημένα λόγια, από έναν πολιτικό που όπου βρεθεί θα πετάξει και ένα φιλοδώρημα υποσχέσεων…» καρφώνοντας προφανώς την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ που είχε υποσχεθεί νέο νοσοκομείο.

Ο κ Οικονόμου ασκώντας κριτική στην κυβερνητική πολιτική για την υγεία σημείωσε «O κ. Πολάκης θεωρεί ότι αν φουσκώσει ένα λογαριασμό και πει μεγάλα ψέματα ένα κομμάτι των αποσυσπειρωμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκινηθεί και να παραμείνει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Όμως δεν τον δικαιώνουν οι μετρήσεις αφού η ψαλίδα έγινε πάλι σε διψήφια νούμερα και αυτό σημαίνει ότι σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό που θέλει ομοψυχία, ενότητα και συστράτευση απέναντι σε προβλήματα και δυσκολίες που δεν ήταν στην καθημερινή συζήτηση του Έλληνα, όπως τα ελληνοτουρκικά δευτερευόντως και το Σκοπιανό. Έχοντας αυτά τα δεδομένα ο ελληνικός λαός σου λέει εδώ ότι εγώ περιμένω από την ηγεσία μου μία ενωτική συμπεριφορά και ο Τσίπρας αντί να κάνει αυτή τη συμπεριφορά, κοιτάζει πως να σώσει την καρεκλίτσα του, να ρίξει χολή, να ρίξει μίσος και να διχάσει.»

Ακούστε τη συνέντευξη του κ Οικονόμου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22515 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.