Απάντηση Μιλτιάδη Κλάπα για τη μελέτη “Μπελαβίλα”

Με αφορμή την τοποθέτηση του Δημάρχου Πρέβεζας Χρ. Μπαίλη για την αξιοποίηση
των πρώην Στρατοπέδων Σολωμού» και «Πεδίο Βολής» στη συνεδρίαση στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τον χαρακτηρισμό της μελέτης «Μπελαβίλα» ως «έκθεση ιδεών», ο κ. Κλάπας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:
ΤΟ 2009 ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο Ν. ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ο Κος ΜΠΑΙΛΛΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ “ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ”. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ:
– Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
– Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
-Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
– Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΝΗΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ TO MASTER PLAN ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ,ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23999 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.