Απάντηση Β. Ροπόκη στη Φιλοζωική: Ήταν υποχρεωμένοι μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουν τροφή (ηχητικό)

Στην ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Πρέβεζας «Παρέμβαση Για τα Ζώα» (διαβάστε εδώ) σχετικά με τις ελλείψεις τροφής στο καταφύγιο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού  Σύμβουλου της παράταξης Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία κ. Βασίλη Κωστούλα σημείωσε ότι οι προμήθειες ήταν υπολογισμένες μέχρι τέλος Μαρτίου.

Αναλυτικά ανέφερε: «Εγώ ενημερώθηκα Παρασκευή το μεσημέρι. Δεν ήμουν έτοιμος να απαντήσω τηλεφωνικά και συγκεκριμένα. Σήμερα όμως μπορώ να απαντήσω διότι πήρα την υπηρεσία κατευθείαν για να δούμε σε ποιο στάδιο είμαστε.(…)

Επί της ουσίας η διαχείριση δεν έγινε σωστά και το λέω γιατί είναι η δεύτερη φορά. Για να το λαμβάνετε και εσείς υπόψιν, ότι μέχρι τέλος μηνός Μαρτίου είχε καταγραφεί, είχε μετρηθεί ότι η τροφή φθάνει μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου. Ήταν υποχρεωμένη μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουν τροφή. Από λάθος; Από ζήλο; Τις έφαγαν τα ποντίκια; Δεν θα έρθεις Παρασκευή μεσημέρι και να πεις ότι τελειώνει η τροφή αύριο … Εμείς είμαστε έτοιμοι ένα μήνα γρηγορότερα και υπογράφεται η σύμβαση αύριο – μεθαύριο. Χωρίς τη σύμβαση μπορούμε να πάρουμε τροφή; ή ο Δήμος μπορεί άνετα να πει παίρνω αύριο το πρωί 20 τσουβάλια; Και πως θα τα πληρώσουμε; Με την υπογραφή της σύμβασης έρχεται η τροφή αμέσως. Για τις μέρες που τελείωσε η τροφή κάποιοι φιλόζωοι κάποιοι πολίτες έχουν επιληφθεί. Αλλά το λάθος ποιο είναι; Δεν έρχεσαι τελευταία στιγμή! Δύο λάθη! Έπρεπε να ενημερωθεί η υπηρεσία γρηγορότερα και το δεύτερο έπρεπε να κάνουν κουμάντο σε ότι συμφωνούμε!»

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22522 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.