Ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τη σλοβακική FK NOVES Spišská Nová Ves

Ανάμεσα στις δράσεις που είχε θέσει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Marketing Plan που είχε εκπονήσει στις αρχές της σεζόν 2017-2018, ήταν και η προσπάθεια να αποκτήσει ο σύλλογος εξωστρέφεια και να βάλει τις βάσεις για ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλους συλλόγους.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε στις 28/12/2017 ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον Manager του σλοβακικού συλλόγου FK NOVES Spišská Nová Ves, Patrik Brezovaj και τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο σλοβακικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1914 και αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Σλοβακίας έχει έδρα του την πόλη Spišská Nová Ves, που είναι αδελφοποιημένη πόλη με την Πρέβεζα.

Ο κ. Patrik Brezovaj εύχεται στον ΠΑΣ Πρέβεζα καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες για το 2018, ενώ τονίζει πως έχει επισκεφθεί την Πρέβεζα 3 φορές.

Παράλληλα ενημερώνει το Δ.Σ., ότι θα ήθελε να βρουν οι δύο σύλλογοι κοινούς κώδικες συνεργασίες και ανταλλαγής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα ανταπέδωσε τις ευχές για το 2018 και δήλωσε ανοικτή σε μορφές συνεργασίας, αμοιβαία επωφελείς και για τους δύο συλλόγους.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24022 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.