Αναφορά του Στέργιου Γιαννάκη στη Βουλή για τη μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων

Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε ο Βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης προς τον υπ. Εθνικής Άμυνας, με αφορμή επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα: “Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων”.

Η Αναφορά έχει ως εξής:

Με την παρούσα σας διαβιβάζω επιστολή – διαμαρτυρία της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα: «Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων».

Με την ανωτέρω επιστολή διαμαρτύρονται για την αδικία που τελείται εις βάρος τους κατά τη διαδικασία μοριοδότησής τους και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα παραμετροποίηση των Κριτηρίων Μεταθέσεων που πρόσφατα τους γνωστοποιήθηκε, τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν σε Μονάδες Φρουράς Ιωαννίνων λαμβάνουν το 1/6 των μορίων από αντίστοιχα στελέχη που υπηρετούν στις Φρουρές Καστοριάς (σύνορα με Αλβανία) και Φλωρίνης (σύνορα με Σκόπια).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι λαμβάνουν λιγότερα μόρια ακόμη και από στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής. Ως εκ τούτου αιτούνται να συμπεριληφθεί η Φρουρά των Ιωαννίνων στην αντίστοιχη κατηγορία που ανήκουν οι Φρουρές Καστοριάς και Φλώρινας. Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.