Ανακοίνωση του Συλλόγου Περί Βιβλίου Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Περί βιβλίου Πρέβεζας με την παρούσα ανακοίνωση τιμά την παγκόσμια ημέρα Ποίησης 21 Μαρτίου 2018. Χαιρόμαστε πολύ που ο Σύλλογός μας πριν 10 χρόνια καθιέρωσε τιμητική εκδήλωση για την Ημέρα αυτή, εκδήλωση που αναφερόταν πάντοτε και στη συνομιλία των άλλων τεχνών με την ποίηση, όπως τα μουσικά δρώμενα και το θεατρικό αναλόγιο.

Φέτος, για την πολιτισμική ευταξία του τόπου, ο Σύλλογος αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα του κοινού να τιμήσει μία εκδήλωση, υπό την αιγίδα του δήμου Πρέβεζας με θεματική συνάφεια των καθιερωμένων βραδιών ποίησης «Περί Βιβλίου».
Περιποιεί τιμή για το Σύλλογό μας το γεγονός ότι μετά από δέκα χρόνια, οι βραδιές ποίησης αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για άλλους συλλογικούς φορείς και για τον Δήμο Πρέβεζας. Ευχαριστούμε θερμά, το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, τα μέλη, τους φίλους, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που με ανυπόκριτη διάθεση προσφοράς εμπλούτισαν τις βραδιές ποίησης ορίζοντας με τη στάση και συμπεριφορά τους πως τα ευγενή ιδεώδη της ποίησης ταυτίζονται με την παραγωγή αυθεντικών πολιτισμικών αγαθών.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24022 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.