Ανακοίνωση της προηγούμενης διοίκησης του Δ.Λ.Τ: Είμαστε αποφασισμένοι να εξετάσουμε την παραμονή μας στην παράταξη της πλειοψηφίας (Μπαΐλη)…

Ανακοίνωση των μελών του Δ.Σ. της προηγούμενης  διοίκησης του Δ.Λ.Τ.

 

Ευρισκόμενοι σε αναμονή της δήλωσης Συγκούνα για ανάκληση αλλά και συγνώμη εκ μέρους του προς το Δ.Σ. της πρώην διοίκησης του Δ.Λ.Τ., για όσα υπέγραψε στην γνωστή επιστολή του, αλλά και μετά από όσα συζητήθηκαν στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο, διαβάσαμε έκπληκτοι στα Μ.Μ.Ε. ένα κείμενο που μάλλον απευθύνεται σε άτομα μειωμένης νοημοσύνης.

Τον καλούμε για τελευταία φορά, εντός ολίγων ημερών, δημόσια να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη σχετικά με όσα υπέγραψε, που κατασυκοφαντούν συναδέλφους του και από τα οποία συμπεραίνει ο ίδιος 1ον) ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης και 2ον) ότι από όταν ανέλαβε αυτός επανήλθε η νομιμότητα στο Δ.Λ.Τ.

Διαφορετικά είμαστε αποφασισμένοι να εξετάσουμε την παραμονή μας στην παράταξη (Μπαΐλη) της πλειοψηφίας και ενδεχομένως, εκτιμώντας τις τρέχουσες καταστάσεις, να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Τα μέλη της πρώην Διοίκησης

του Δημ. Λιμ. Ταμείου

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22247 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.