Ανακοίνωση για την επίσκεψη Αντιπροσωπείας Συνταξιούχων στην Περιφέρεια Ηπείρου

Η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου, έχει αποδείξει επανειλημμένα και έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους συνταξιούχους. Κατανοεί απόλυτα και συμπαρίσταται στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν,  πέραν όμως της ηθικής στήριξης που μπορεί και παρέχει στα αιτήματά τους, δεν έχει θεσμική αρμοδιότητα για να βελτιώσει το νομοθετικό πλαίσιο που διαμορφώνεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Ήταν και είναι πάντα ανοικτή σε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει ανάμεσά τους.

Η Περιφέρεια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται όμως σε κάθε διαμαρτυρία κατά κυβερνητικών μέτρων και αποφάσεων, ως «ντεκόρ» για επίδειξη κομματικής «ισχύος» από τους ίδιους κάθε φορά συνδικαλιστές, ορισμένοι εκ των οποίων αμαύρωσαν σήμερα με τη συμπεριφορά τους  και την ειρηνική κινητοποίηση των συνταξιούχων, επιχειρώντας χωρίς καμία προσυνεννόηση να διακόψουν την σε εξέλιξη  προγραμματισμένη σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων,  η οποία αντικαθιστούσε τον ευρισκόμενο στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους Περιφερειάρχη. Το υβρεολόγιο που ακολούθησε στην είσοδο της Περιφέρειας, αποδεικνύει και τη στόχευση εκείνων που θεωρούν ότι μπορούν να καθοδηγούν τους συνταξιούχους.

Στόχος τους ήταν τελικά να προκαλέσουν και όχι η κατάθεση των, κατά τ΄ άλλα,  δίκαιων αιτημάτων τους.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.