Αγανάκτηση από πλημμυροπαθείς του Λούρου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας – Κωμικοτραγικοί διάλογοι (ηχητικό)

Το θέμα της χορήγησης χρηματικού βοηθήματος στους πληγέντες του Δήμου Πρέβεζας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα 1 και 2 Δεκεμβρίου 2017 συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από ορισμένους πλημμυροπαθείς που κατήγγειλαν ότι η λίστα με τους καταγεγραμμένους πλημμυροπαθείς που αναγνώστηκε περιλαμβάνει πολίτες που  δεν επλήγησαν από τις πλημμύρες του Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια στιγμή κάτοικοι που έπαθαν ολική καταστροφή έχουν καταγραφεί πως έχουν πάθει μερική!

Το θέμα συζητήθηκε σε υψηλούς τόνους και τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της έκτακτης ενίσχυσης στους δημότες τα ονόματα των οποίων αναγράφονται στην δεύτερη και οριστική λίστα πλην των 5 εκείνων που βρίσκονται σε αυτή και έχουν καταθέσει ένσταση καθώς δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι εμφανίζονται να έχουν υποστεί μερική καταστροφή.Στις περιπτώσεις αυτές θα γίνει ξανά αυτοψία στους χώρους που υπέστησαν ζημιές και το δημοτικό συμβούλιο θα ξανα αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίαση του.

Ακούστε το ηχητικό της συζήτησης:

 

 

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.