Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι ακαδημίες του Σ.Κ. Νικόπολη

Γέμισε μικρούς αθλητές και παιδικά χαμόγελα σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου το ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Σ.Κ. Νικόπολη.

Η αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, γέμισε από τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους, οι οποίοι μαζί με προπονητές, αλλά και μέλη της διοίκησης αντάλλαξαν ευχές για το 2018.

Ο κ. Θοδωρής Μυζίκος, υπεύθυνος υποδομής του Σ.Κ Νικόπολη, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην 1η εκδήλωση της χρονιάς της υποδομής της Νικόπολης, στην αρχή μιας νέας χρονιάς και στη μέση μιας αγωνιστικής χρονιάς, που όπως είπε περιμένουμε την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων για να δούμε αν θα είναι πετυχημένη. Με τις ευχές κάθε αγωνιστικό τμήμα να πετύχει τους στόχους του, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ομάδας μέχρι στιγμής, και τόνισε ότι όλο και περισσότερα παιδιά πλαισιώνουν κάθε χρόνια την ακαδημία, ευχαριστώντας τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Ευχαρίστησε στη συνέχεια τους χορηγούς αλλά και τους προπονητές των ακαδημιών (Θεόφιλο Λιόντο, Σπύρο Πολίτη, Κώστα Αντύπα και Έφη Παππά), λέγοντας ότι το ήθος, ο χαρακτήρας και οι γνώσεις τους είναι γνωστοί σε όλους και καθρέφτης στη δουλειά τους είναι τα ίδια τα παιδιά και οι επιτυχίες τους. Τέλος, έκλεισε λέγοντας ότι η Νικόπολη, εδώ και 40 χρόνια έχει προσφέρει ιδέες, οράματα και κίνητρα στους μισούς Πρεβεζάνους.

Δείτε περισσότερο ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφικό υλικό στο GoSports.gr

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22527 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.