Άδωνης Γεωργιάδης από Λευκάδα: Σας παίρνουν το ΤΕΙ και σας δίνουν τα διετή τμήματα. Δηλαδή τρίχες. -VIDEO-

Σε προεκλογικό χρώμα η ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν μερικά λεπτά, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας.

Στην αρχή, αναφέρθηκε στις ρίζες που έχει από τη Λευκάδα, καθώς όπως είπε με την εύνοια του Θεού αξιώθηκε να την επισκεφτεί ως βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται στον τόπο του παππού του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εάν η υπόλοιπη Ελλάδα, είχε ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία της Λευκάδας μεταξύ των εκλογών του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, θα είχε σωθεί ο τόπος.

Για το ζήτημα του ΤΕΙ, είπε ότι  το οποίο παίρνουν από τη Λευκάδα και το ανταλλάσσουν, με χάντρες , δηλαδή με  διετή τίτλους σπουδών- δηλαδή τρίχες-, ΄όπως είπε και με Ινστιτούτο ολίγων ημερών και νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κοροϊδέψουν τον κόσμο.

Αναφερόμενος στη ζεύξη, είπε ότι θα είχε ήδη ξεκινήσει, αλλά σταμάτησαν το έργο γιατί δεν τους άρεσε, για να την εξαγγείλουν και πάλι με τρία χρόνια καθυστέρηση, μόνο και μόνο για να πουν ότι είναι έργο δικό τους και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την αρχαιότερη που έχει υπάρξει μετά το τέλος της τουρκοκρατίας.

Πηγή: Lefkadatoday.grΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.