Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αποχαιρέτισε το 2016 με μουσικά ακούσματα, κάλαντα και ευχές από όλη την Ευρώπη

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αποχαιρέτισε το 2016 με μουσικά ακούσματα, κάλαντα και ευχές από όλη την Ευρώπη

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αποχαιρέτισε το 2016 με μουσικά ακούσματα, κάλαντα και ευχές από όλη την Ευρώπη κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 23-12-2016 στο χώρο του σχολείου . Επίσης επιβράβευσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δράσεις και συνεργατικά προγράμματα με άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning . Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και απένειμαν τα τιμητικά διπλώματα και τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ. Χρυσόστομος , ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού , κ. Βασιλάκης , ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Καμπουράκης και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Ν. Πρέβεζας, κ. Ντάκουλας  .Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην όμορφη αυτή γιορτή!
Χριστούγεννα , Πρωτόγεννα , πρώτη γιορτή του χρόνου !!!

Χρόνια πολλά σε όλους ! Και του χρόνου !!!

Υγεία , ευτυχία , ειρήνη, δημιουργικότητα σε όλο τον κόσμο!
Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20752 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*