Στην Πρέβεζα δε μας νοιάζουν οι συντάξεις αρκεί να βρουν δουλειά τα παιδιά! Το πε ο Τσακαλώτος στη βουλή.

Στην Πρέβεζα δε μας νοιάζουν οι συντάξεις αρκεί να βρουν δουλειά τα παιδιά! Το πε ο Τσακαλώτος στη βουλή.

Ο Πρεβεζάνικης καταγωγής υπουργός Οικονομικών κ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος άλλωστε κάθε χρόνο περνάει αρκετές ημέρες το καλοκαίρι στην περιοχής μας για να κάνει τις διακοπές του και τα μπάνια του, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με τη βάση του κόμματός του στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας που ανήκει, στην ομιλία του χθες για την ψήφιση του 4ου μνημονίου, αναφέρθηκε σε αυτά που του λένε οι συμπολίτες μας και… μας έκανε να πιστεύουμε ότι ζούμε μια διαφορετική πραγματικότητα από τους φίλους του υπουργού.

Έτσι όπως ανέφερε: “Εγώ πολλές φορές ακούω από έναν ηλικιωμένο στην Πρέβεζα ότι δεν με νοιάζει για τη σύνταξη όσο να βρει δουλειά το παιδί μου”.

Προφανώς οι δικοί μας γνωστοί που γκρινιάζουν και αγωνιούν για τη σύνταξή τους… -όχι γιατί δεν νοιάζονται για τα παιδιά, αλλά γιατί δεν αντέχουν άλλες μειώσεις- ειναι μειοψηφία στην πόλη!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 213 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*