Στην Αθήνα για Κυανή Ακτή και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Πρέβεζας

 

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του ΥΠ.Τουρισμού   κ.Αντωνόπουλο προκειμένου να του καταθέσει τις προτάσεις για το έργο της Κυανής Ακτής όπως αυτές αναπτύχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζήτησε την συνέχιση του έργου της ανάπλασης με βάση το νέο πλαίσιο των προτάσεων οι οποίες θα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες τροποποιήσεις των τεχνικών υπηρεσιών στο   τελικό διάγραμμα..

Ο κ Μπαϊλης ενημέρωσε τον κ.ΑΝτωνόπουλο για την εξέλιξη των εργασιών καθώς και τα προβλήματα που προέκυψαν υπογραμμίζοντας ότι τυχόν απένταξη του έργου θα έχει αρνητικές επιπτώσεις προς όλες τις πλευρές.

Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας επισκέφθηκε τον διευθυντή των Τ.Υ του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας στον οποίο παρέδωσε το τοπογραφικό του οικοπέδου που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει παραχωρήσει για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου διευθετώντας και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22253 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.