Στην Αθήνα για Κυανή Ακτή και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Στην Αθήνα για Κυανή Ακτή και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Πρέβεζας

 

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του ΥΠ.Τουρισμού   κ.Αντωνόπουλο προκειμένου να του καταθέσει τις προτάσεις για το έργο της Κυανής Ακτής όπως αυτές αναπτύχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζήτησε την συνέχιση του έργου της ανάπλασης με βάση το νέο πλαίσιο των προτάσεων οι οποίες θα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες τροποποιήσεις των τεχνικών υπηρεσιών στο   τελικό διάγραμμα..

Ο κ Μπαϊλης ενημέρωσε τον κ.ΑΝτωνόπουλο για την εξέλιξη των εργασιών καθώς και τα προβλήματα που προέκυψαν υπογραμμίζοντας ότι τυχόν απένταξη του έργου θα έχει αρνητικές επιπτώσεις προς όλες τις πλευρές.

Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας επισκέφθηκε τον διευθυντή των Τ.Υ του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας στον οποίο παρέδωσε το τοπογραφικό του οικοπέδου που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει παραχωρήσει για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου διευθετώντας και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*