Συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας « Η ΑΥΛΑΙΑ» (φώτο)

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της 21ης Μαρτίου το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας « Η ΑΥΛΑΙΑ», συνεχίζει τις παραστάσεις του μέχρι και τις 18 Απριλίου, με τη στήριξη του Πνευματικού Κέντρου Πάργας στο έργο των Δημήτρη Κεχαίδη και Ελένης Χαβιαρά :«Με δύναμη από την Κηφισιά».

medinamiapokifisiaparga2

Υπόθεση

Ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη γίνεται η αιτία συγκρούσεων ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες, καθώς η ημερομηνία του μετατίθεται ανάλογα με τις ανομολόγητες ερωτικές και συναισθηματικές προσδοκίες. Οι τέσσερις γυναίκες ( Ηλέκτρα: Κατερίνα Βέκιου, Μάρω : Μαρίνα Ζορίνα,  Αλέκα: Ζωή Μπάτσιου και Φωτεινή : Άντα  Ντόκου) υπό τις οδηγίες του  Κώστα Σερίφη και της Νέλης Σιώζου, ξεδιπλώνουν τις σκέψεις , τις προθέσεις, τους πόθους και τις ελπίδες τους με καθημερινό λόγο εμπλουτισμένο με μεγάλη συναισθηματική δύναμη.

medinamiapokifisiaparga1

Τα υπέροχα σκηνικά από την Έλλη Βέκιου και τεχνικός υπεύθυνος ο Παν. Γκούλιουρας. Επόμενες παραστάσεις 28-29 Μαρτίου και  4, 5, 14, 18    Απριλίου ώρα   20:30 στο  Πνευματικό  Κέντρο Πάργας.

medinamiapokifisiaparga3

 

medinamiapokifisiaparga4 

 

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.