Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας: "Oι εργαζόμενοι στο Άκτιο είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά"

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας: "Oι εργαζόμενοι στο Άκτιο είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά"

 Τον λόγο που η απεργία των εργαζομένων στην υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου θα γίνει την Πέμπτη, εξήγησε στον Prisma 95,1 ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας κύριος Σταματέλος.

Όπως ανέφερε ο εδώ εκπρόσωπος της εταιρίας αρνήθηκε να παραλάβει το έγγραφο και έτσι θα αποσταλεί στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα μέσω δικαστικού κλητήρα.

Ο κύριος Σταματέλος διευκρίνισε ότι οι απολύσεις δεν αφορούν το τεχνικό προσωπικό της γέφυρας αλλά των εκδοτηρίων, οι οποίοι μάλιστα μέχρι πρόσφατα δούλευαν με δεκαπενθήμερες συμβάσεις και με την τελευταία τους κινητοποίηση πριν μερικές μέρες την μετέτρεψαν σε μηνιαία.

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την επαναπρόσληψη των εργαζομένων.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*