Πρέβεζα: Αγώνας δρόμου για μια τραυματισμένη χελώνα Καρέτα Καρέτα.

Αγώνας δρόμου για τη διάσωση μιας τραυματισμένης θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα στήθηκε από το λιμεναρχείο της Πρέβεζας. Η χελώνα εντοπίστηκε στην περιοχή του Πνευματικού Φάρου και όπως διαπίστωσαν οι λιμενικοί πρόκειται για ένα αρσενικό ζώο το οποίο έφερε τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο Διάσωσης Χελωνών Αρχέλων ο λιμενικοί περισυνέλεξαν και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην χελώνα την οποία στην συνέχεια μετέφεραν στο ΚΤΕΛ Πρέβεζας προκειμένου να την μεταφέρουν στον ΑΡΧΕΛΩΝ για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα από τους ειδικούς.

 

ΠΗΓΗ:Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*