Πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας (Φώτο-Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00π.μ. η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ).

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση παρευρέθηκαν ο βουλευτής  Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ.  Γεώργιος Τρυφωνίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας κ. Παπαχρήστος Β., ο Σπύρος Κυριάκης και ο κ. Κατσαούνος Γεώργιος  μέλη της πολιτικής επιτροπής, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νάστας, ο πρώην Δήμαρχος Ζηρού και υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. κ. Γιολδάσης  και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη και μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά με μικρή συμμετοχή στην προσέλευση του κόσμου.

Τη συνέλευση συντόνιζε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας κ. Νίκος Τζίμας όπου πραγματοποίησε και ομιλία,  ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν και οι εξής: ο Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο κ. Σπύρος Κυριάκης, μέλος της πολιτικής επιτροπής και ο κ. Αθανάσιος Καββάδας, Βουλευτής Ν. Λευκάδας όπου ήταν και ο κύριος ομιλητής της Νομαρχιακής συνέλευσης.

Μετά το πέρας των ομιλιών δεν πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους  παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης:

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη από την ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Ν. Τζίμας: Στόχος μας είναι να ξαναδώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα που ασφυκτιά

Σ. Γιαννάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μόνο χρήσιμη για τους Δανειστές – Σφοδρή επίθεση του Βουλευτή Πρέβεζας στην κυβέρνηση

Α. Καββαδάς: Η Κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά αδύνατη να κάνει διαχείριση της καθημερινότητας 

Σ. Κυριάκης: Ποτέ ξανά ένας άνθρωπος δεν είπε τόσα μεγάλα ψέματα όσα είπε ο κ. Τσίπρας

 

nomarxiakipragmanodeprevvvezas (1) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (2) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (3) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (4) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (5) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (6) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (7) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (8) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (9) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (10) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (11) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (12) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (13) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (14) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (15) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (16) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (17) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (18) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (19) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (20) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (21) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (22) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (23) nomarxiakipragmanodeprevvvezas (24)

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.