Ο Κώστας Μπασιούκας νέος επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής”

Ο Κώστας Μπασιούκας νέος επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής”

Ο Κώστας Μπασιούκας είναι ο νέος επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής”. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και τα μέλη της “Ήπειρος Ανατροπής” προχώρησαν στην ομόφωνη ανάδειξη του νέου επικεφαλής της παράταξης μέσα από συλλογικές διαδικασίες μετά την παραίτηση – λόγω αυξημένων κυβερνητικών υποχρεώσεων – της Όλγας Γεροβασίλη από τη θέση της επικεφαλής.

Τα μέλη και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ήπειρος Ανατροπής τόνισαν την ανάγκη να συνεχιστεί η δυναμική πορεία της παράταξης, αλλά και η περαιτέρω ενδυνάμωσή της μέσα από συνεχή παρουσία και δράση, σε μια προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ηπειρώτες.

Προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με τον τρόπο άσκησης εξουσίας από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή, που πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα να επιλύονται με έναν αποσπασματικό ίσως και πελατειακό τρόπο κυρίως προσωπικά προβλήματα, αλλά που σε καμία περίπτωση δε βοηθούν στην παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Ηπείρου.

 

                                                 Το Γραφείο Τύπου της περιφερειακής Παράταξης

                                                                           «Ήπειρος Ανατροπής»

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20752 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*