Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Μετά από διεργασίες 20 περίπου ημερών και μετά από τρεις συνεδριάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Ηπείρου απέκτησε τελικά νέα διοίκηση.

Πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας και Γραμματέας ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συμπληρώνεται με τον Στάθη Γιαννούλη, δήμαρχο Νικολάου Σκουφά και το δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο.

Ο Γιάννης Λώλος ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του υπογραμμίζοντας ότι τα θέματα προτεραιότητας αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην στήριξη των μικρότερων Δήμων, στην αξιοποίηση πόρων καθώς και στην υλοποίηση μεγάλων έργων.

Τις ευχαριστίες τους για την εμπιστοσύνη των μελών του συμβουλίου εξέφρασαν ο νέος αντιπρόεδρος Γρηγόρης Γκίκας και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Νάστας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο αγώνας για την αναβάθμιση του ρόλου της ΠΕΔ και την υπεράσπιση των συμφερόντων της αυτοδιοίκησης θα είναι συνεχής.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*