Ντύθηκαν στα λευκά τα χωριά γύρω από την Πρέβεζα (φώτο)

Ντύθηκαν στα λευκά τα χωριά γύρω από την Πρέβεζα (φώτο)

Χιονοπτώσεις έγιναν  χθες το βράδυ ανά διαστήματα στα γύρω χωριά της Πρέβεζας από τον Μύτικα με το χιόνι να φτάνει μέχρι την παραλία του Μονολιθίου, ενώ στο Κανάλι και τη Σμυρτούλα  υπήρχε μεγαλύτερη χιονόπτωση με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο Κανάλι κλειστά σήμερα τα σχολεία.

Σήμερα το πρωί χιονόνερο αλλά και βροχή επικρατεί αυτήν την στιγμή στην πόλη της Πρέβεζας αλλά και στα χωριά ενώ επικίνδυνο είναι και το οδόστρωμα στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας βέβαια και εντός των οικισμών στα χωριά υπάρχει κίνδυνος  ολισθηρότητας τόσο στα οχήματα αλλά και στους πεζούς εφόσον το χιόνι που έχει πέσει σε πολλά σημεία έχει παγώσει.

Ο  υδράργυρος στην Πρέβεζα και στα χωριά  να δείχνει από 0 έως 3 βαθμούς κελσίου.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*