“Ναμπούκο” απευθείας από Μετροπόλιταν όπερα

“Ναμπούκο” απευθείας από Μετροπόλιταν όπερα

Με την αριστουργηματική όπερα του Τζιουζέπε Βέρντι “Ναμπούκο”
και τον Πλάσιντο Ντομίνγκο θα συνεχιστούν οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ.
Ο θρύλος της όπερας Πλάσιντο Ντομίνγκο προσθέτει έναν ακόμα ρόλο στο ενεργητικό του, σαν βαρύτονος, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο Βασιλιά στο “Ναμπούκο” του Τζιουζέπε Βέρντι. Η Λουντμίλα Μοναστίρσκα είναι η Αμπιγκαΐλλε, πολεμίστρια αποφασισμένη να κυβερνήσει και η Τζέιμι Μπάρτον η ηρωική Φενένα. Ο Ράσελ Τόμας είναι ο Ισμαήλ και ο Ντιμίτρι Μπελοσέλσκι ο Ζαχαρίας.
Διευθύνει ο Τζέιμς Λεβάιν.
“Όπως πάντα, ο Λεβάιν διηύθυνε παθιασμένα και συγκινητικά τη παρτιτούρα … Ο Ντομίνγκο τραγουδά δυναμικά και εντυπωσιακά, ειδικά την απαιτητική τελευταία πράξη.” -Huffington Post
“O Λεβάιν και ο Ντομίνγκο ήταν αβίαστα συγχρονισμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της όπερας.” -Νέα York Times
Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και τον Δήμο Πρέβεζας για όγδοη συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).
Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr ).

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20958 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.