Με σύνθημα «Το αστέρι της αλληλεγγύης οδηγεί την Ειρήνη» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στην αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς

Με σύνθημα «Το αστέρι της αλληλεγγύης οδηγεί την Ειρήνη» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στην αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς

Με το σύνθημα «Το αστέρι της αλληλεγγύης οδηγεί την Ειρήνη» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, στις 21 Δεκέμβρη , στην αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς, από το σύλλογο γυναικών Πρέβεζας – παράρτημα Ο.Γ.Ε. Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο ενθουσιασμός όλων ήταν διάχυτος στο χώρο της εκδήλωσης.

Στο παιδικό εργαστήρι που στήθηκε, και με τους ήχους χριστουγεννιάτικων παραδοσιακών τραγουδιών τα παιδιά, ασχολήθηκαν με χριστουγεννιάτικες χαρτοκατασκευές, ζωγραφική σε πέτρα, ντεκουπάζ σε γυαλί και πέτρα.

Το ξωτικό αφηγήθηκε το παραμύθι της ειρήνης και στο τέλος τα παιδιά χειροτέχνησαν το περιστέρι – σύμβολο της ειρήνης, με το οποίο στολίστηκε «το δένδρο της ειρήνης»  στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου.

Τα παιδιά γεύτηκαν  τις λιχουδιές που είχαν φτιάξει τα μέλη του συλλόγου, ενώ οι συνοδοί του απόλαυσαν τον καφέ τους συμμετέχοντας και αυτοί στις διάφορες δράσεις.

Ευχαριστούμε το Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση της αίθουσας και την τεχνική υποστήριξη, τις κυρίες Χαρά Ρετσίνα ,Ντίνα Γαντζία και Άννα Παππά για την βοήθειά τους στις κατασκευές καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους δρόμους του αγώνα.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20485 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*