Λευκάδα: Ξεχωριστό έργο για τον τόπο μας η συντήρηση – ανακαίνιση της οικίας Άγγελου Σικελιανού.

Λευκάδα: Ξεχωριστό έργο για τον τόπο μας η συντήρηση – ανακαίνιση της οικίας Άγγελου Σικελιανού.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Λευκάδας, συνάντηση –σύσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου, της Εθνικής Τράπεζας και της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε το πολύ σημαντικό – ξεχωριστό για τον τόπο μας έργο της συντήρησης – ανακαίνισης της οικίας Άγγελου Σικελιανού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κος Κων/νος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος κος Θανάσης Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Γιώργος Φίλιππας, από την Εθνική Τράπεζα ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δικτύων κος Παναγιώτης Γεωργίου, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας κος Γιώργος Φράγκου και από την κατασκευαστική εταιρεία ο κος Ιωάννης Κακαβούτης και οι συνεργάτες του.

Φωτ1
Έγινε μια σύντομη αναφορά σε τεχνικά ζητήματα που αφορούν την εγκατάσταση της εργολαβίας και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
Ο κος Δήμαρχος, στη συνέχεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το έργο για την γενέτειρα του Ποιητή και όχι μόνο, αναφερόμενος στην οικουμενικότητα του Άγγελου Σικελιανού. Ανέφερε ότι ήταν η επίτευξη κλίματος εμπιστοσύνης και συναίνεσης μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Εθνικής Τράπεζας, παράλληλα με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των δύο πλευρών, που οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα. Τέλος κατέγραψε ως πολύ σημαντικό γεγονός το ότι σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα «έτρεξαν», από πλευράς ΕΤΕ, τόσο οι προεργασίες επικαιροποίησης της μελέτης όσο και οι διαδικασίες επιλογής εργολάβου, ευχαριστώντας τα στελέχη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους.
Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας δήλωσαν ότι η στήριξη δραστηριοτήτων που αναδεικνύουν την Εθνική Κληρονομιά και προάγουν τον Πολιτισμό ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνικής πολιτικής της Εθνικής Τράπεζας, που αφιερώνει κάθε χρόνο σημαντικά ποσά για δράσεις σε όλους τους τομείς της πολιτιστικής δημιουργίας.
Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη – ξενάγηση στην οικία Σικελιανού.
Λευκάδα 05 11 2014

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*