Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Πρώτη δοκιμασία Κρυμμένου θησαυρού

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Πρώτη δοκιμασία Κρυμμένου θησαυρού

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, εύχεται στους χιλιάδες φίλους του και στις χιλιάδες φίλες του, Καλή χρονιά και καλή Αποκριά! Η πρώτη εμφάνιση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, σε δημόσιο χώρο, με την πρώτη δοκιμασία του Κρυμμένου θησαυρού, γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιανουαρίου (ανήμερα των Φώτων) στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Την ημέρα των Φώτων, το Κομιτάτο θέλοντας να προσθέσει περισσότερο φως, ξεκινά τον κρυμμένο θησαυρό με τη δοκιμασία «Σύρμα πάνω-σύρμα κάτω» (θα φωτοβοληθούμε).

 

Προς αυτή την κατεύθυνση καλούνται οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι των γκρουπς να είναι στην πλατεία Ανδρούτσου στις 17.30 την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, για τη συμμετοχή τους. Όσοι-όσες επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί τους, σύρμα (λεπτό) με το οποίο καθαρίζονται τα οικιακά σκεύη. Σε κάθε περίπτωση πάντως τους εκπροσώπους των Γκρουπ που θα συμμετέχουν στον φετινό κρυμμένο θησαυρό, θα τους προμηθεύσουν με σύρμα και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Κομιτάτου, αλλά και τα μέλη της Πολιτιστικής- Κριτικής Επιτροπής του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

 

Το κυνήγι, ή αν θέλετε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και οι συμμετοχές όλων των Γκρουπ είναι απαραίτητη. Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, σας περιμένουμε στην πλατεία Ανδρούτσου στις 17.30 το απόγευμα, μισή ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη δοκιμασία του Κρυμμένου θησαυρού.

Από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, πολλές θερμές ευχές για καλή χρονιά και καλή Αποκριά!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20752 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*