Κ.Λ. Πρέβεζας: Σουηδικές ταινίες σε πρώτη προβολή

Κ.Λ. Πρέβεζας: Σουηδικές ταινίες σε πρώτη προβολή

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας σε συνεργασία με την Σουηδική Πρεσβεία και το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών  θα προβάλουν την Πέμπτη 29/12/2016 και την Πέμπτη 5/1/2017 στις 21.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας τις ταινίες Unga Sophie Bell (2014) της Amanda Adolfson  και Underdog (2014) του Ronnie Sandahl.

Οι ταινίες (σε Blue-ray), δύο απ τις σημαντικότερες του σύγχρονου Σουηδικού κινηματογράφου,  προβάλλονται σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα  από τις Κινηματογραφικές Λέσχες με ελληνικούς υπότιτλους

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

Πέμπτη 5/1/2017 στις 21.00
Underdog (Σουηδία)
Διάρκεια 97’
Σκηνοθεσία Ronnie Sandahl
Παίζουν:Bianca Kronlöf, Henrik Rafaelsen, Mona Kristiansen

Η νεαρή Dino ονειρεύεται μια διαφορετική ζωή. Όπως εκατοντάδες χιλιάδες νέοι σουηδοί άνεργοι, αφήνει την ζωή της Σουηδίας αναζητώντας την τύχη της στη νεόπλουτη πόλη του Όσλο. H νέα της ζωή βρίσκεται όμως σε αδιέξοδο με ανατροφοδότηση προσωρινών θέσεων εργασίας, έλλειψη χρημάτων και σκληρά πάρτι. Όταν σπάει το χέρι της, καταλήγει ως οικονόμος σε μια νορβηγική οικογένεια μεσαίας τάξης, σε μια ζωή πολύ διαφορετική από τη δική της. Στο διάστημα μερικών εβδομάδων βρίσκεται στη μέση ενός τριγωνικού δράματος, ενός παιχνιδιού εξουσίας που κανείς δεν περίμενε.

Η αναβληθείσα ταινία “Η μικρή Σόφι Μπελ” θα προβληθεί σε ημέρα που θα ανακοινωθεί σύντομα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 19328 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*