Ιωάννινα: Αντί για βενζίνη είχε χασίς στο ρεζερβουάρ!

Ιωάννινα: Αντί για βενζίνη είχε χασίς στο ρεζερβουάρ!

«Φρένο» σε μια ακόμη απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την Αλβανία έβαλαν οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του τελωνείου Κακαβιάς, όταν διαπίστωσαν ότι τα ντεπόζιτα καυσίμων ενός αλβανικού φορτηγού διεθνών μεταφορών περιείχαν χασίς αντί για βενζίνη.

Ο Αλβανός οδηγός επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς και το όχημα υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες που υπήρχαν μέσα και στα δύο ρεζερβουάρ του! Στο εσωτερικό τους υπήρχαν προσεκτικά τακτοποιημένες 100 συσκευασίες γεμάτες ακατέργαστη κάνναβη.

273823

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν μαζί με το φορτηγό που έφερε αλβανικές πινακίδες, ζύγιζαν 108 κιλά και 458 γραμμάρια. Ο Αλβανός μεταφορέας και συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή: www.protothema.gr

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20728 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*