Ήχησε ξανά η Μουσική στο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης (Φώτο-vid)

Ένα ταξίδι μουσικής μέσα από την ιστορία  του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης μας προσέφεραν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που διοργανώνονταν από τις 18 έως 22 Ιουνίου στην πόλη της Πρέβεζας με το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την Ευρωπαϊκή αυτή Γιορτή της Μουσικής. Ταυτόχρονα έγινε και  η αφετηρία ανοίγοντας  τις πύλες του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης μέσα από τις μελωδίες του στο ευρύ κοινό όπου από εδώ και πέρα όπως μας είχε πει η κα. Αγγέλη θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις στο προσεχές μέλλον (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Όσοι παρευρέθηκαν στο φιλόξενο αυτό χώρο όπου μέσα από την ιστορία του αλλά και την ομορφιά του μας χάρισε μαζί με το ταλέντο των παιδιών του Μουσικού Σχολείου ένα ταξίδι στη Μουσική με την καθοδήγηση του κ. Κολυδά καθηγητή στο σχολείο και ένα Μουσικό-Θεατρικό σύνολο με υπεύθυνους τον κ. Μαρκή και την κα. Μαυρουδή με τον κόσμο να χειροκροτεί  και να ενθαρρύνει τους συντελεστές και όσους συνέφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Η εκδήλωση έγινε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας με την στήριξη του Δήμου Πρέβεζας,την ΛΕΚ Πρέβεζας αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Κήπος των Τεχνών» όπου διοργάνωνε και την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Πρέβεζα.

Δείτε παρακάτω  βίντεο αλλά και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 

mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (1) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (2) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (3) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (4) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (5) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (6) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (7) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (8) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (9) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (10) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (11) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (12) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (13) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (14) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (15) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (16) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (17) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (18) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (19) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (20) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (21) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (22) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (23) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (24) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (25) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (26) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (27) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (28) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (29) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (30) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (31) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (32) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (33) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (34) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (35) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (36) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (37) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (38) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (39) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (40) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (41) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (42) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (43) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (44) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (45) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (46) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (47) mousikosxoleioromaikoodeioprevezasnikopolis (48)

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

1 Trackback / Pingback

  1. Έλαμψε δια της απουσίας της η τροχαία Πρέβεζας από στην εκδήλωση στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης – Prisma Radio

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.