Η ΝΟΔΕ Πρέβεζας συγχαίρει όλα τα Στελέχη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας

Η ΝΟΔΕ Πρέβεζας συγχαίρει όλα τα Στελέχη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας

Η ΝΟΔΕ Πρέβεζας συγχαίρει όλα τα Στελέχη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας , για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν , στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , που πραγματοποιήθηκαν στις 15-12-2016 στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας .
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κατσανάκη Απόστολο για την επανεκλογή του , καθώς και στους νεοεκλεγόμενους Γεωργατσέλη Αθανάσιο και Γεωργοπέτρη Δημήτριο .
Ιδιαιτέρως αξίζουν συγχαρητήρια στην Τομεάρχη Παιδείας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας , Σοφία Καραμανίδου , για την ουσιαστική βοήθεια και οργάνωση που παρείχε σε αυτή την προσπάθεια για την μεγάλη νίκη στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας , όπου σημειολογικά , το 2012 η ΔΑΚΕ Καθηγητών , είχε έρθει δεύτερη με ποσοστό 22,05% και 2 έδρες ενώ τώρα κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 31,00 % και 3 έδρες . Επίσης , για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , η ΔΑΚΕ , ήρθε πάλι πρώτη και εξέλεξε έξι αντιπροσώπους .
Μια σημαντικότατη αύξηση των δυνάμεων της ΔΑΚΕ Καθηγητών σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας – Νίκης , που επετεύχθη πριν από λίγες μέρες στα υπηρεσιακά συμβούλια .
Η επιτυχία αυτή της ΔΑΚΕ οφείλεται στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης στις επιλογές της για την εκπαίδευση και τη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού και υπεύθυνου συνδικαλισμού. Του συνδικαλισμού που θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Δ.Ε., τη σύνθεση των απόψεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων, αποκρούοντας παράλληλα τις διαχωριστικές γραμμές.
Για μια ακόμα φορά η ΔΑΚΕ Καθηγητών , απέδειξε, ότι παραμένει ήρεμη δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας, αγωνιστικότητας και προοπτικής και ότι μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για ένα κίνημα για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20752 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*