Για τρίτη χρονιά το Χριστουγενιάτικο χωριό ανοίγει τις πύλες του στην Πρέβεζα

 Φίλες και Φίλοι,

Ο Δήμος Πρέβεζας συναισθανόμενος τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, και θέλοντας να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας γι΄ αυτές τις γιορτές που πλησιάζουν, θα ανοίξει τις πύλες του Χριστουγεννιάτικου χωριού , για τρίτη συνεχή χρονιά για τον Δήμο της Πρέβεζας ( Πλατεία Ανδρούτσου – Πρέβεζα) με πολύ κέφι και ενθουσιασμό!

Το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο θα έχει την ίδια την κοινωνία του Δήμου μας.

Στο χώρο της Πλατείας Ανδρούτσου θα στηθεί πάλι το μικρό χωριό με τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα αντιπροσωπεύουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια , κάρτες και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, να διασκεδάσουν με τους παραμυθάδες στο παραμυθόσπιτο, να φτιάξουν γλυκά , κουλουράκια και άλλα στο ζαχαρόσπιτο , και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!

Αγαπητοί φίλοι , θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε επίσης , ότι προτιθέμεθα να διευρύνουμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, από τις 17 -12-2014 έως τις 06 Ιανουαρίου 2015 περίπου .
Ως εκ τούτου διατιθέμεθα να παραχωρήσουμε το Δημοτικό χώρο μεταξύ Πλατείας Ανδρούτσου και Πλατείας Δικαστηρίων δωρεάν με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση εκ μέρους των καταστηματαρχών του Δήμου Πρέβεζας .

Οι καταστηματάρχες καλούνται να κατασκευάσουν το δικό τους ξύλινο σπιτάκι με δική τους δαπάνη (πάντα με τις προδιαγραφές των Χριστουγεννιάτικων σπιτιών της Πλατείας Ανδρούτσου) , το οποίο μετά το πέρας της χρήσης θα παραμείνει στη δικαιοδοσία τους.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα μετέχουν θα πρέπει να έχουν φυσική έδρα στο Δήμο Πρέβεζας και να εμπορεύονται τα παρακάτω είδη
ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΕΙΔΗ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΒΙΒΛΙΑ , ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΦΙΣΣΕΣ
ΑΝΘΗ, ΦΥΤΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ( χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα , αρτοσκευάσματα ,καλαμπόκι , ζαχαρωτά, ξηροί καρποί , κάστανα , τυποποιημένα γλυκίσματα κλπ)

Επίσης μπορούν να συμμετέχουν τα κάτωθι επαγγέλματα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΖΩΓΡΑΦΟΙ
Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή ,σε αυτή μας την προσπάθεια για να δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτεί την πόλη μας .
Για τη συμμετοχή σας απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Γραφείο Δημάρχου κα Κοψάρη Δήμητρα τηλ 2682360656 έως τις 21 Νοεμβρίου 2014
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μετά τιμής

Κοσμάς Κορωναίος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22388 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.