Εκδικάση αγωγής Δημάρχου Πρέβεζας κατά δημοσιογράφου

Εκδικάση αγωγής Δημάρχου Πρέβεζας κατά δημοσιογράφου

Ολοκληρώθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας η εκδίκαση της Αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ. Χρήστος Μπαΐλης, κατά του δημοσιογράφου και εκδότη της τοπικής εφημερίδας «Τομή στην Ενημέρωση» Σπύρου Πλέουρα αξιώνοντας το ποσό των 24.000€. Η απόφαση θα εκδοθεί μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Στη δίκη κατέθεσαν ένας μάρτυρας από κάθε πλευρά. Για τον κ. Μπαΐλη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοσμάς Κορωναίος και για το δημοσιογράφο, ο δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου και συντάκτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας atpreveza.gr, Παναγιώτης Τσόγκας.

Τον κ. Μπαΐλη νομικά εκπροσωπεί ο Δικηγόρος κ. Απόστολος Τάσσης, ενώ το Σπύρο Πλέουρα ο Δικηγόρος κ. Αριστείδης Φατούρος.

Στο πλευρό του Πρεβεζάνου Δημοσιογράφου ήταν πολλοί συνάδελφοι του, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Νίτσας, οι πρώην Δήμαρχοι Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας και Κώστας Παπαγεωργίου, το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Βαγγέλης Νάνος, ενώ επιστολές στήριξης και διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας προσπάθεια φίμωσης του Τύπου, απέστειλαν δημοσιογράφοι από όλη την Ήπειρο και η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Ελλάδος, δια του Προέδρου της Αντώνη Μουντάκη.

Θα ακολουθήσει και το ποινικό μέρος της υπόθεσης, καθώς ο κ. Μπαϊλης έχει υποβάλει και μήνυση κατά του κ. Πλέουρα, η οποία θα εκδικαστεί στις 7 Ιανουαρίου 2015.

 

Πηγή atpreveza.gr

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*