Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου

Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων  στα διόδια του Ακτίου

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας καταγγέλλει την εταιρεία QYEEFREE η οποία προχώρησε σε 5 παράνομες απολύσεις εργαζομένων (τεχνικών) στα διόδια του Ακτίου. Οι απολύσεις της εταιρείας που ιδιοποιείται το έργο, έρχονται ως συνέχεια της καθυστέρησης καταβολής δεδουλευμένων, της μη καταβολής επιδομάτων και αναδρομικών προς τους εργαζόμενους.
Η εταιρεία δε δίστασε μπροστά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερης κερδοφορίας της να πετάξει στο δρόμο 5 άτομα βυθίζοντας τα ίδια και τις οικογένειες τους σε απόγνωση. Υποβαθμίζει τις τεχνικές υπηρεσίες οι οποίες πλέον θα καλύπτονται τηλεφωνικά, υπονομεύει τη γρήγορη και ασφαλή διέλευση των διερχομένων πολιτών. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της συγκυβέρνησης η οποία εκτός του ότι επιβάλλει διόδια σε δημόσια έργα με πρόσχημα το κόστος λειτουργίας και συντήρησης τους, τα παραδίδει και ως φιλέτα σε ιδιωτικές εταιρείες.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αντισταθούν και να απεργήσουν απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους και την καταβολή όσων τους οφείλονται.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*