Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας καταγγέλλει την εταιρεία QYEEFREE η οποία προχώρησε σε 5 παράνομες απολύσεις εργαζομένων (τεχνικών) στα διόδια του Ακτίου. Οι απολύσεις της εταιρείας που ιδιοποιείται το έργο, έρχονται ως συνέχεια της καθυστέρησης καταβολής δεδουλευμένων, της μη καταβολής επιδομάτων και αναδρομικών προς τους εργαζόμενους.
Η εταιρεία δε δίστασε μπροστά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερης κερδοφορίας της να πετάξει στο δρόμο 5 άτομα βυθίζοντας τα ίδια και τις οικογένειες τους σε απόγνωση. Υποβαθμίζει τις τεχνικές υπηρεσίες οι οποίες πλέον θα καλύπτονται τηλεφωνικά, υπονομεύει τη γρήγορη και ασφαλή διέλευση των διερχομένων πολιτών. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της συγκυβέρνησης η οποία εκτός του ότι επιβάλλει διόδια σε δημόσια έργα με πρόσχημα το κόστος λειτουργίας και συντήρησης τους, τα παραδίδει και ως φιλέτα σε ιδιωτικές εταιρείες.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αντισταθούν και να απεργήσουν απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους και την καταβολή όσων τους οφείλονται.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22228 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.