Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των διοδίων του Ακτίου

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των διοδίων του Ακτίου

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου και χαιρετίζει την 24ωρη απεργία τους τη Πέμπτη 6 Νοέμβρη που πραγματοποιείται για την ανάκληση απολύσεων και για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η αποφασιστικότητα και η ενότητα των εργαζομένων στα διόδια στέλνει μήνυμα οργάνωσης και ξεσηκωμού σε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-εργοδοσίας-Ε.Ε –ΔΝΤ.
Εργαζόμενες/οι
Συσπειρωνόμαστε στα σωματεία μας, οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας ενάντια στη πολιτική που μας κλέβει τη ζωή. Καλούμε όλα τα σωματεία της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στα διόδια.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*