Χ. Γκόκας: Η απόσταση Αντίρριο -Γιάννενα θα είναι εφικτή σε 100 λεπτά

Χ. Γκόκας: Η απόσταση Αντίρριο -Γιάννενα θα είναι εφικτή σε 100 λεπτά

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας μίλησε στον Prisma 95,1 για το καινούριο ΕΣΠΑ που αφορά  στην Ιόνια οδό,  η όποια μαζί με τους άλλους εθνικούς οδικούς  άξονες  προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ψηφίστηκε με βάση νόμου το 2013  για την αναθεώρηση  των συμβάσεων της  κατασκευής αυτοκινητοδρόμων με τελική προθεσμία υλοποίησης  το2015. Ο κ. Γκόκας σημείωσε ότι μπορεί να χρειαστεί  μια μικρή παράταση μερικούς μήνες . Σύμφωνα με τα λεγόμενα των  τεχνικών έχει ολοκληρωθεί το 40% του έργου, ανέφερε.

«Εν κατακλείδι  η απόσταση Αντίρριο -Γιάννενα θα είναι εφικτή σε 100 λεπτά» , τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι « η  περιοχή μας βγαίνει από την απομόνωση  ….Αφενός συνδέεται με την Εγνατία  οδό μέσω της γέφυρας Ρίου  Αντίρριου  αλλά στη συνέχεια συνδέεται με δυο σημαντικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας» . 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*